Előző
Következő

Bútor Összeszerelés

Amennyiben Ön is találkozott már azzal a problémával, hogy nehezen sikerült vagy nem is sikerült megfelelően összeszerelni a megvásárolt bútorát.

A lehető legjobb helyen jár!

Rólunk

Szakembereink több min 12 éves asztalosipari tapasztalattal rendelkeznek. Nap mint nap szerelik különböző lakberendezési áruházak lapraszerelt bútorait. Nálunk jobban senki nem ismerheti ezen bútorok összerelési fortélyát.

Monológunk a lehetetlen nem létezik, mindenre van megoldás. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai utánpótlás nevelésére, ezért teret adunk a fiatal generációnak is, szakmai felügyelettel.

Konyhák helyszíni felmérésénél, Faipari épület- és bútorasztalos Ipari Technikusi végzettséggel, több éves nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberünk áll rendelkezésre.

Miért válasszon minket?

Bármelyik áruházban vásárolta termékét, elégedett lesz a végeredménnyel, ha szakembereinkre bízza az összeszerelést. Tudjuk milyen nehéz, összeszerelni a bútorokat szakmai tapasztalat nélkül. A bonyolult összeszerelési útmutatók sokszor nem készítenek fel olyan kihívásokra, amiket a mindennapi élet képes produkálni. 

Profi eszközeinkkel szakembereink az Ön számára a lehető leggyorsabban a legjobb minőségben, az Önök értékeire vigyázva Garanciát vállalva szerelik össze bútorait.

Így Önnek csak élvezni kell az összeszerelt bútor előnyeit.

Milyen problémákat kerülhet el, ha minet választ?

  • Az esetleges áruházzal való konfrontálódás.
  • A szakszerű összerelésnek köszönhetően hosszabb élettartamot érhet el a bútoránál.
  • Családi béke fenntartása.
  • Mi összeszereljük, nem halogatjuk.

Hogyan dolgozunk?

Az elmúlt több mint egy évtized alatt, számos ügyfélnél jártunk és ismertük meg az igényeiket. Ennek köszönhetően kialakult tapasztalatot alkalmazzuk nap, mint nap.

A felmérést követően készítünk egy kalkulációt és ütemtervet, amelynek elfogadását követően már nem lesz újabb meglepetés és árváltoztatás a megállapodott munkavégzéssel kapcsolatosan. Természetesen, ha közben újabb igény, feladat merül fel, az Ön részéről, arra külön tudunk ajánlatot adni.

A megbeszélt időpontra pontosan érkezünk. Munkatársaink tiszta és rendezett öltözetben jelennek meg, vigyáznak a tisztaságra. Maguk után összetakarítanak és az Ön lakását szép rendben fogják hagyni, ami után végeztek a feladatukkal az esetlegesen keletkező hulladékot is magukkal viszik.

A munkavégzés során nem hallgatnak hangos zenét és nem hangoskodnak, ezzel is igyekeznek az Önök kényelmében járni. Csak abban fogják észrevenni, hogy Önöknél jártunk, hogy szép új környezeté változik otthonuk.

Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, hogy Ön és családja nyugalomban élvezhesse a lakásának megszépülését.

Akciós összeszerelési díjak

Az árak Bruttó árak. Tartalmazzák a bútorok összeszerelését, a bútorok falhoz való kirögzítését, ha szükséges. Az ehhez tartozó csavarokat, speciális profilokat és a szükséges szerelési tartozékokat.

Konyhaszekrényeknél a szilózást, az asztalos munkákat, a gépek beszerelését, profiloknak a méretrevágását tartalmazza az összeszerelési díj. A víz és elektoromos hálózatra való rákötést nem tartalmazza az ár. Konyhabútorok esetében a lehető legjobb egyedi árajánlatunk alapján végezzük a kivitelezést.

A konyhabutoroknál a bútor értékébe beletartoznak az esetleges (mosogatótálca, fözölap, csaptelep, mosogatógép, elszìvó, beépített hűtö, beépített mikró ára is)
 
*A konyha bútorok minimális szerelési díjja értéktől függetlenül 34.990 Ft plusz kiszállási dìj.
Mosogató tálca bekötése 5.500 Ft
Mosogató gép bekötése   5.500 Ft
Csaptelep bekötése           4.000 Ft
Sütö, Főzölap bekötése     5.500 Ft/db
Beépìtett mikró bekötése  ingyenes
Beépitett hütö bekötése    ingyenes
Elszìvó bekötése                 5.500 Ft
Világítások bekötése         3.500 Ft/db
Minden esetleges plusz alkatrész ami szükséges az a megrendelöt terheli.
 
A hulladékok és a csomagoló anyagok elszállítását előre egyeztetett díj ellenében vállaljuk, a keletkezett hulladék mennyiségétől függően.

Az általunk szerelt termékek esetében szállítást is vállalunk, személyre szabott árajánlat alapján.

Kiszállási díj Budapesten belül 4.900 Ft Akció

Vidékre 220 Ft Bruttó / km oda-vissza vonatkozik.

Hétköznap és hétvégén azonos díjazással dolgozunk 8:00-18:00-ig. 18:00 után speciális egyéni megállapodás alapján végzünk munkát.6

A bútor vásárlási értéke

Összeszerelési díj

250.000 Ft-ig

Bruttó értékének a 13%-a*

250.000 Ft-tól

Bruttó értékének a 12%-a

750.000 Ft-tól

Bruttó értékének a 10%-a

Cégünk az alábbi területeken tud segíteni: 

A kiszállításban (Rövid határidővel, pontosan, vigyázva az Ön értékeire. Előre egyeztetett időpontban.)

Összeszerelésben (Gondosan járunk el, mintha a saját bútorainkat raknánk össze.)

Referenciák

Ügyfeleink véleménye

Kérje szakértőnk díjmentes tanácsadását!

JYSK bútor összeszerelés
MÖBELIX bútor összeszerelés
Mömax bútor összeszerelés
IKEA bútor összeszerelés
RS bútor összeszerelés
Home-max bútor összeszerelés
SALVO bútor összeszerelés
KIKA bútor összeszerelés
XXXLutz bútor összeszerelés